Ελληνική Έκδοση | English Version
BIODAY (Κάντε κλικ για επιστροφή στην κεντρική σελίδα)
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Με ένα οργανωμένο τμήμα υποστήριξης marketing, πωλήσεων και μηχανογράφησης, αποτελούμενο από ανθρώπους που έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση, πολυετή εμπειρία αλλά κυρίως αγάπη στην ποιότητα, έχουμε δημιουργήσει το σημαντικότερο κεφάλαιο της επιχείρησης και την καλύτερη επένδυση για το μέλλον.

Μέσα από ένα σύγχρονο τεχνολογικά περιβάλλον reporting η εταιρεία BIODAY Ε.Π.Ε. παρακολουθεί καθημερινά τις πωλήσεις των προϊόντων της σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Η έγκαιρη και σωστή πληροφόρηση είναι απαραίτητο εργαλείο σχεδιασμού του τμήματος marketing. Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιείται το αποτέλεσμα κάθε προσεκτικά σχεδιασμένης προωθητικής ενέργειας, τόσο για το προϊόν όσο και για το κατάστημα.

Υλοποίηση προγραμμάτων ανάπτυξης πωλήσεων όπως: Merchandising, Sampling, Stickers, Flyers & Leaflets, In store promotional material είναι μερικά μόνο από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε σήμερα για να ενημερώσουμε τον καταναλωτή και να αυξήσουμε τις πωλήσεις των πελατών μας.

Σήμερα η εταιρεία BIODAY Ε.Π.Ε. διαθέτει ένα εκτεταμένο και προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών, στρατηγικά κατανεμημένο σε ολόκληρη την Ελλάδα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των σημείων πώλησης με ταχύτητα και ακρίβεια.
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Dreamlab - The Web Experts