Ελληνική Έκδοση | English Version
BIODAY (Κάντε κλικ για επιστροφή στην κεντρική σελίδα)
ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ BIODAY Π.Ο.Π.

Παράγεται αποκλειστικά στην Κρήτη από 100% πρόβειο γάλα ή ανάμιξη με αιγοπρόβειο γάλα. Εξαιρετικής ποιότητας για τους γνώστες θεωρείται μόνο η Γραβιέρα Κρήτης που παράγεται από 100% πρόβειο γάλα.

Στην συνέχεια ωριμάζει σε κατάλληλους χώρους, τουλάχιστον για τρεις μήνες και αυτός είναι και ο λόγος που εξωτερικά έχει κόρα. Η γεύση της είναι ελαφριά, πλούσια ελάχιστα αλμυρή και πολλές φορές μπορούμε να αναγνωρίσουμε μέσα της γεύσεις ξηρών καρπών που έχει μεταφερθεί εκεί μέσω της τροφής των ζώων.

Παράγεται σε στρογγυλά κεφάλια τυριού, διότι ωριμάζει καλύτερα, που ξεκινούν από το βάρος των 3 κιλών και φτάνουν ως τα 14 κιλά. Το έντονο κίτρινο χρώμα της, οι μικρές τρυπούλες στην επιφάνειά της, η εξαιρετική γεύση της και το άρωμά της έτυχαν πανελλήνιας αποδοχής και σήμερα θεωρείται ένα από τα κορυφαία Ελληνικά τυριά.

Ελάχιστα λιπαρά επί Ξηρού: 40%
Λιπαρά: 29%
Μέγιστη υγρασία: 38%
Συσκευασίες: 300 γρ., 3 κ., 14 κ.
Τροποποιημένη ατμόσφαιρα & Vacuum
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Dreamlab - The Web Experts