Ελληνική Έκδοση | English Version
BIODAY (Κάντε κλικ για επιστροφή στην κεντρική σελίδα)
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΡΗΤΗΣ BIODAY

Το Κεφαλοτύρι Κρήτης είναι o πρόδρομος της γραβιέρας Κρήτης Π.Ο.Π. Σκληρό τυρί, με έντονα πικάντικη γεύση και άρωμα. Παράγεται συνήθως από αιγοπρόβειο γάλα αναλογίας 50% πρόβειο και 50% κατσικίσιο.

Ανάλογα με τις συνθήκες ωρίμανσης, την αναλογία πρόβειου-κατσικίσιου και την εποχή συλλογής γάλακτος μπορεί να έχει χρώμα υποκίτρινο έως τελείως λευκό. Είναι εξαιρετικό τυρί για σαγανάκι ή τριμμένο στα μακαρόνια ενώ δίνει μοναδική γεύση όταν το χρησιμοποιούμε στις πίτες.

Ελάχιστα λιπαρά επί Ξηρού: 40%
Λιπαρά: 28%
Μέγιστη υγρασία: 38%
Συσκευασίες: 250 γρ., 3 κ.
Τροποποιημένη ατμόσφαιρα & Vacuum
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Dreamlab - The Web Experts